claas logo large data

Leffert FM 50

 

De Leffert transporter serie krijgt door zijn elektrische aandrijflijn opeens veel meer mogelijkheden dan men in eerste instantie verwacht.

Standaard is de transporter geschikt voor terreinen die slecht begaanbaar zijn zoals bossen, heide of strand. Maar door de universele optie's kan hij ook worden ingezet voor stadsvervoer of andere specifieke vervoersoplossingen. Doordat de Leffert standaard op kenteken geleverd wordt mag hij de openbare weg op en vergroot dit de functionaliteit van het voertuig. 

Doordat de transporter geen uitstoot van kwalijke gassen heeft is hij uitermate geschikt bij gebruik in overdekte ruimtes als kassen, stallen en recreatie ruimtes. De FM-50 is vriendelijk voor mens, dier en zeker ook voor de planeet. In de tijd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds een belangrijkere plek binnen de samenleving inneemt kan de elektrische transporter een uitkomst zijn voor vele ondernemingen. Bijkomend voordeel voor bedrijven is dat men vaak recht heeft op één of meerdere subsidies.

De directe koppeling en korte draaicirkel zorgt ervoor dat het voertuig uiterst wendbaar is en ervaart u het gevoel van elektrisch rijden helemaal. Met een snelheid van ruim 60 km/uur en een type goedkeuring voor de openbare weg kunt u zich prima mengen in het dagelijkse wegverkeer. Zoals bij al onze elektrische machines heeft u ook bij de FM-50 geen geknoei met benzine en olie en is er vrijwel geen onderhoud meer nodig. Het voertuig kan gewoon thuis aan het eigen stopcontact binnen 8 uur opgeladen worden en vervolgens kan er wederom 80 kilometer zonder uitstoot van Co2 gereden worden. De elektrische auto heeft veel voordelen: er hoeft geen BPM, wegenbelasting of privébijtelling betaald te worden en op dit moment kan er geprofiteerd worden van vele fiscale voordelen.

Kies voor meer informatie de juiste uitvoering/afbeelding of gebruik hier de handige configurator en ontvang je offerte per email

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

© Rietman Sint Jansklooster. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.