claas logo large data

MerkenpaginaKaweco Rietman header Claas

Kaweco bij Rietman

Rietman is dealer van KAWECO.

KAWECO is het eigen merk van Kamps de Wild, dat sinds het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw wordt gevoerd. Kamps de Wild bv staat sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek.

De machines van KAWECO worden in nauwe afstemming met de gebruikers ontwikkeld en vervolgens volgens de strengste kwaliteitseisen gebouwd door Staja Machinefabriek in Hengelo (Gld).

 

  

Rietman dealer logo kaweco rietman mechanisatie

Klik hier voor meer informatie 
 
 
 

UW LANDBOUWVOERTUIG BEVEILIGEN?

Regent track trace rietman

Diefstal van landbouwvoertuigen en machines komt op grote schaal voor. U wilt uw landbouwvoertuigen dan ook goed beveiligen tegen diefstal. Wij bieden u dé oplossing: Regent Track en Trace systeem. Met een Regent Track en Trace systeem weet u altijd waar uw landbouwvoertuigen zijn. Aan het einde van de dag blijven ze vaak onbeheerd achter, om er de volgende ochtend weer mee aan de slag te gaan. Met onze volgsystemen slaapt u een stuk rustiger!

De Regent Track en Trace systemen werken zonder abonnement, u bepaald zelf wat het u mag kosten! Ook is het mogelijk uw Regent Track en Trace aan te melden op een meldkamer, veel verzekeraars verlenen een premievoordeel wanneer deze op een PAC meldkamer is aangesloten.

U kunt kiezen uit een bedrade (12/24V) uitvoering of een draadloze.

De bedrade uitvoering is vrijwel overal weg te bouwen in de machine maar heeft een stroomvoorziening nodig, bij sommige machines is het handiger maar soms ook noodzakelijk te kiezen voor een draadloos model. In de webshop vindt u meer informatie over de diverse modellen.

Rietman plaatst ze eenvoudig voor u op iedere trekker, shovel, kraan, mengwagen, of andere machine. Maar u kunt de installatie ook zelf uitvoeren.

 • De ideale oplossing voor het volgen, bewaken en terugvinden van uw landbouwvoertuigen met en zonder eigen stroomvoorziening.
 • Eenvoudig te plaatsen in uw landbouwvoertuig, geen ingewikkelde installatie.
 • U krijgt een melding als uw landbouwvoertuig zich buiten een door u bepaalde zone bevindt. (niet op alle modellen)
 • Vele extra specificaties als: waterdicht, werktijdenfilter, diefstal alarm,live route volgen, ritten geschiedenis etc.

Kortom vraag Rietman naar de mogelijkheden voor het te laat is...

Regent Track n trace rietman

 

Financieren

 

 

DLL (voorheen De Lage Landen) is in Nederland marktleider in leasing en al meer dan 40 jaar actief in leasing van bedrijfsmiddelen. Zij kennen uw situatie, zien uw passie en weten wat u nodig heeft om uw ambities waar te maken. In samenwerking met ons verrast DLL u met passende financieringsoplossingen.

Met leasing kunt u de machines aanschaffen en tegelijkertijd ruimte overhouden om te ondernemen. Leasing biedt u een optimale afstemming tussen uw inkomsten en maandelijkse kosten. Doordat u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt, weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien biedt leasing in veel gevallen fiscale voordelen.

 

U wilt investeren in bedrijfs- middelen om uw ambitie te realiseren. En financiële speelruimte houden om te ondernemen. Daarom bieden wij u een uitgebreid leaseaanbod. U kunt hiervoor terecht bij eigen Rabobank, DLL Finance of vraag Rietman voor meer informatie.

 

 

76257 1500x698 780 364

Rietman dealer TSindustrie picture

TS Industrie bij Rietman

De specialist in mobiele professionele houtversnipperaars en hakselaars.

TS industrie biedt een grote serie machines welke u in staat stellen ecologisch en economisch groenafval en snoeihout te verwerken. 
Met professionele snipperaars/hakselaars van TS Industrie, plantresten en snoeihout is niet langer afval.
Welke wensen u ook heeft, dankzij de uitgebreide serie, Rietman kan u een TS Industrie machine bieden welke bij u past (snoeihout, openbaar groen, heggenknipsel, bomen snoeien).
De serie groenverwerkingsmachines van TS Industrie brengen veelzijdigheid, flexibiliteit en efficientie in al uw groenverwerkings werkzaamheden, terwijl de houtversnipperaars toegerust zijn voor het dikkere stamhout.

Rietman dealer TSindustrie
  
 
 
 
Rietman dealer Trioliet picture

Trioliet bij Rietman

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 65 jaar ervaring.

Rietman dealer Trioliet
  
 
 
 
Rietman dealer VTM picture

VTM bij Rietman 

VTM heeft machines en toebehoren voor de landbouw. Een ruim assortiment in balenklemmen, vorken, volumebakken, voorladers, vegers en bloters. 

Rietman dealer VTM
Rietman dealer VTM merken
 
 
 
 
Rietman dealer Major Picture

Major equipment machines bij Rietman

Major Equipment is een Iers familiebedrijf opgericht in de jaren 70 door John en Mark Murphy. Sindsdien worden er onder de naam Major machines ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. De machines vinden hun weg in de Landbouw en in de Tuin en Park sector.

Het belangrijkste werk van Major is is het bouwen van maaiers en bloters voor de park en sportvelden, weiden en braakvelden. Verder heeft Major zich gespecialiseerd op de verwerking van drijfmest.

Enkele voorbeelden uit het Major programma:

 • Rollermower, leverbaar als 3-punts, frontmaaier, opklapbare- en getrokken uitvoering
 • Tripple maaier, dit is een getrokken uitvoering v.v. 3 rollermowers
 • MJ 2000, klepelmaaier met opvang
 • 490 Eagle wing, ruwterrein maaier opklapbaar
 • 909 HD, 3-punts grasland bloter
 • Major Sully vac, kleine vacuumtanken voor doe het zelver
 • Major LGP, Bemester vacuum tanken met hefinrichting etc.
 • Major kippers, kipwagens in 2, 4, 6, 8 en 10 tons uitvoering enkel en tandem as.

Kijk voor meer info op www.major-equipment.com

  

Rietman dealer Major
 
 
 
 
Rietman dealer Zocon picture

Zocon bij Rietman

Rietman is dealer van Zocon.

ZOCON producten, zijn producten welke compleet in Nederland worden gefabriceerd. Er zal gestart worden met een 3 tal product catagorieën, de weideslepen, kippers en voorbandveger.Ontdek de unieke serie landbouwmachines van Zocon. Duurzame machines met een uitstekende functionaliteit - maar dan tot 30% goedkoper dan u gewend bent. Van hobbyboer en agrarisch ondernemer tot landbouwmechanisatiebedrijf: wie kennismaakt met de nieuwste machines, wordt enthousiast.

 

Rietman dealer Zocon


  

 

 

 

 

 

 

 

 

.

© Rietman Sint Jansklooster. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.