claas logo large data

Service & Onderhoud 

 

In onze compleet ingerichte werkplaats bent u voor de meest uitéénlopende reparaties aan het goede adres.Onze goed opgeleide monteurs in combinatie met onze goed geregelde onderdelenvoorziening zorgen dat u bij stilstand snel weer aan het werk kunt. Onze monteurs staan altijd voor u klaar bij technische problemen, zodat u snel verder kunt met uw werkzaamheden en de productie op peil blijft.  Rietman heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Zo leveren we duurzame kwaliteit en proberen we een goede relatie met onze klanten op te bouwen. U kunt rekenen op een zeer hoge mate van service wat betreft de landbouw tractoren en machines die u aanschaft. 

Wij staan garant voor de kwaliteit van de door ons geleverde producten. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is periodiek onderhoud aan de door ons geleverde producten belangrijk. Zo wordt preventief  stilstand tot een minimum beperkt en zodoende gaat de machine langer mee. 

 

Flexibileit en bereikbaarheid 

 

U kunt ons, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. U wordt altijd telefonische te woord gestaan en er wordt actie ondernomen voor een spoedreparatie of een onderdeel dat u dringend nodig heeft.

 

Rietman Hasselt | Tel: 038-477 1243

Centrale storingslijn (na reguliere werktijden) | Tel: 038-477 3833

 

 Service Rietman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Rietman Sint Jansklooster. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.