claas logo large data

Aircoservice voor tractoren en oogstmachines

 

Aircoservice

 
Bij ons bent u aan het juiste adres voor inbouw, reparatie en onderhoud van uw airconditioning. Voor tractoren en machines. Wij hebben gediplomeerde en gespecialiseerde vakmensen in huis die voor elke merk en type de airconditioning kunnen repareren en onderhouden.
 
Steeds meer landbouw tractoren en zelfrijdende machines beschikken tegenwoordig over een Airco installatie.  Deze systemen zorgen voor veel werkplezier in de zomer tijdens de lange warme werkdagen. En feit is dat de capaciteit van de systemen tot wel 10% per jaar kan afnemen. dit gaat direct ten koste van de koel capaciteit.
Laat dus tijdens het onderhoud van uw machine ook het airco systeem servicen. Dit garandeert optimale prestaties tijdens warme dagen.
 
Rietman beschikt over een airco apparaat die volledig automatisch werkt. Het airco apparaat controleerd het systeem op lekkages dmv een vacuum test en het systeem met de juiste hoeveelheid koude middel weer afvult.
Naast een database van alle landbouw machines beschikken wij ook over een database met alle automobielen en alle vrachtwagens.
 
hebt u vragen of wilt u een afspraak maken bel Rietman : 038-4771243
 
 
 

Airconditioning draagt bij aan rijcomfort. Zomers blijft uw tractor koel, ’s winters houdt de combinatie van airco en verwarming ruiten condensvrij. Om zeker te weten dat uw airco goed functioneert, is tijdig controleren en jaarlijkse service aan te bevelen.

 

 
 
 
Airco service landbouw rietman claas01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Rietman Sint Jansklooster. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.