claas logo large data

VA-Keur VCA VeiligheidskeuringVA keur com keur vca keuring rietman

 

Het gemak van VA-Keur
Veilig werken begint bij goed onderhoud. Keuren is dan belangrijk en vaak zelfs verplicht. Is het niet door afnemers, dan is het wel door de ARBO-wet. Door uw machines regelmatig te laten keuren door een VA-keuringsbedrijf, voldoen uw machines aan de huidige geldende veiligheidseisen en dragen zij bij aan betere ARBO omstandigheden. De nieuwe keuring is bovendien completer dankzij een preventieve keuring en een steekproefsgewijze herkeuring achteraf. En u heeft alles online inzichtelijk dankzij onze digitale rapportages.

 

Wij zijn VCA-CUVM gecertificeerd en zijn gerechtigd om uw arbeidsmiddelen en elektrische gereedschappen te keuren. Hieronder vallen o.a. ook uw heftruck, tractoren en andere landbouwmachines. Aan de hand van het VA-Keur inspectiesysteem, keuren speciaal daarvoor opgeleidde keurmeesters uw machines. De keuring wordt uitgevoerd conform vastgelegde procedures, die vooraf met u worden besproken. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke of digitale rapportage. De keurmeesters kunnen uw goedgekeurde machines voorzien van een VA-keur sticker. Het VA-Keur keurmerk geniet het vertrouwen van de Arbeidsinspectie.

 

VA-Keur: Dát werkt zeker!

 

Veilig werken begint bij goed onderhoud. Keuren is dan belangrijk en vaak zelfs verplicht. Is het niet door afnemers, dan is het wel door de ARBO-wet. Door uw machines regelmatig te laten keuren door een COM-VCA keuringsbedrijf, voldoen uw machines aan de huidige geldende veiligheidseisen en dragen zij bij aan betere ARBO omstandigheden.

 

Rietman is VCA-CUVM gecertificeerd en is gerechtigd om uw arbeidsmiddelen te keuren. Hieronder vallen o.a. ook uw heftruck, tractoren en andere landbouwmachines. Aan de hand van het VCA-CUVM inspectiesysteem, keuren speciaal daarvoor opgeleidde keurmeesters uw machines. De keuring wordt uitgevoerd conform vastgelegde procedures, die vooraf met u worden besproken. Van elke gekeurde machine ontvangt u een schriftelijke rapportage. De keurmeesters kunnen uw goedgekeurde machines voorzien van een VA-keur sticker. Het VA keurmerk geniet het vertrouwen van de Arbeidsinspectie.

 

De heftruckkeuring is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Hierdoor blijft uw heftruck altijd een veilige machine om mee te werken. Bij de keuring worden alle, voor de veiligheid belangrijke punten gecontroleerd en desgewenst gerepareerd. Wij begrijpen dat de een machine is die moeilijk gemist kan worden. Voor een vervangende machine kan desgewenst gezorgd worden.

 

Vooruit lopend op nieuwe regelgeving is een van onze monteurs al in het bezit van het certificaat voor SKL-trekker keurmeester. Uw trekker kan dus gekeurd worden volgens de laatste wet en regelgeving. De prestaties van uw trekker kunnen gemeten en in beeld gebracht worden aan de waterrem. 

VA-keur voor het keuren van machines, werktuigen en gereedschap

Wat kunnen wij voor u betekenen:

 • Aantoonbaar deskundigheid
 • Vertrouwen van de arbeidsinspectie
 • Onafhankelijkheid van de keuring
 • Duidelijke afspraken
 • Aantoonbaar gedragen verantwoordelijkheid bij ongevallen
 • Directe signalering van gevaarlijke situaties
 • Duidelijke rapportage

Rietman Hasselt is een VA gecentificeerd bedrijf. We keuren (land)bouwmachines, maar ook elektrische handgereedschap van 230- en 380 volt. Deze keuring kunnen wij vanuit de werkplaats uitvoeren. De werkzaamheden van onze keurmeesters vallen onder de VA-centificering.

Rietman Hasselt is als VA-Keuringsbedrijf graag van dienst bij de keuring van uw: 

 • Tractoren
 • Grondverzet
 • Zelfrijders
 • Werktuigen
 • Tuin en Park- machines
 • Aanhangwagens
 • Heftrucks
 • Electrische gereedschap

Voor meer info en het laatste nieuws over de VA-Keur, ga naar www.va-keur.nl.

Wilt u uw machine(s) of gereedschap laten keuren, neem dan contact op met ons: 038-4771243 of gebruik het contactformulier.

Oorkonde rietman comkeur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Rietman Sint Jansklooster. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.