claas logo large data

Onderdelen

Om een goede en snelle service te kunnen verlenen is een goede onderdelen voorziening van groot belang. Met de voorraden in ons magazijn streven wij ernaar om de meest courante onderdelen zoveel mogelijk uit voorraad te kunnen leveren.

Mocht het onderdeel niet bij ons op de plank liggen biedt Rietman in samenwerking met onze gerenomeerde leveranciers u mogelijkheid om binnen 24 uur het benodigde onderdeel te hebben. Voor spoedgevalen, zijn wij buiten de reguliere openingstijden bereikbaar voor eventuele storingen en/of dringend benodigde onderdelen.

In ons uitgebreide magazijn vindt u alle meest gangbare onderdelen van onze hoofdmerken CLAAS, ZETOR, KIOTI, VICON.

Ook niet courante, maar voor uw (oogst)machines cruciale onderdelen, proberen wij zoveel mogelijk op voorraad te hebben. Dit om stilstand van uw machines in het seizoen tot een minimum te beperken.

 

CLAAS SERVICE RIETMAN

 

Kramp shop

Grootste onderdelen assortiment in Europa !

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw: vanaf vandaag heeft u toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa! Vanachter uw pc uw onderdelen bestellen en ze de volgende ochtend al in huis hebben; het kan met de Kramp shop.
Wij bieden u leveringssnelheid, toegankelijkheid van informatie, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en expertise, in combinatie met het breedste assortiment van technische onderdelen in Europa.
Bent u al bekend bij het voormalige My Parts Partner of de nieuwe Kramp shop dan kunt u hier inloggen. 
Bent u nog niet bekend met rechtstreeks bestellen bij Kramp, maar bent u geinteresseerd in het online bestellen van uw onderdelen, neem dan eens contact op met ons magazijn 038-4771243
U kunt altijd contact opnemen met Magazijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Rietman Sint Jansklooster. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.