claas logo large data

UW LANDBOUWVOERTUIG BEVEILIGEN?

Regent track trace rietman

Diefstal van landbouwvoertuigen en machines komt op grote schaal voor. U wilt uw landbouwvoertuigen dan ook goed beveiligen tegen diefstal. Wij bieden u dé oplossing: Regent Track en Trace systeem. Met een Regent Track en Trace systeem weet u altijd waar uw landbouwvoertuigen zijn. Aan het einde van de dag blijven ze vaak onbeheerd achter, om er de volgende ochtend weer mee aan de slag te gaan. Met onze volgsystemen slaapt u een stuk rustiger!

De Regent Track en Trace systemen werken zonder abonnement, u bepaald zelf wat het u mag kosten! Ook is het mogelijk uw Regent Track en Trace aan te melden op een meldkamer, veel verzekeraars verlenen een premievoordeel wanneer deze op een PAC meldkamer is aangesloten.

U kunt kiezen uit een bedrade (12/24V) uitvoering of een draadloze.

De bedrade uitvoering is vrijwel overal weg te bouwen in de machine maar heeft een stroomvoorziening nodig, bij sommige machines is het handiger maar soms ook noodzakelijk te kiezen voor een draadloos model. In de webshop vindt u meer informatie over de diverse modellen.

Rietman plaatst ze eenvoudig voor u op iedere trekker, shovel, kraan, mengwagen, of andere machine. Maar u kunt de installatie ook zelf uitvoeren.

  • De ideale oplossing voor het volgen, bewaken en terugvinden van uw landbouwvoertuigen met en zonder eigen stroomvoorziening.
  • Eenvoudig te plaatsen in uw landbouwvoertuig, geen ingewikkelde installatie.
  • U krijgt een melding als uw landbouwvoertuig zich buiten een door u bepaalde zone bevindt. (niet op alle modellen)
  • Vele extra specificaties als: waterdicht, werktijdenfilter, diefstal alarm,live route volgen, ritten geschiedenis etc.

Kortom vraag Rietman naar de mogelijkheden voor het te laat is...

Regent Track n trace rietman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Rietman Sint Jansklooster. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.